Ervaringen van cliënten…

Mijn angsten, spanningen en hoofdpijn zijn sterk afgenomen en het gevoel van “niet goed in elkaar zitten” is weg.

Marian, Muzikante en zangdocente.

“Ik heb een paar behandelingen van Djoeke mogen ontvangen. Mijn klachten waren verschillend van aard, maar wel met elkaar verbonden: emotionele veiligheid vinden, mijn grenzen leren aangeven in een nieuwe liefdesrelatie en herstel van mijn lichaam na een val van trap waardoor ik een lichte hersenschudding had opgelopen.

Djoeke wist me in de eerste minuten al meteen een gevoel van vertrouwen en diepe rust te geven, waardoor ik voelde dat mijn lichaam zich snel ontspande. Haar manier van werken is zo dat je eigenlijk het gevoel hebt dat je alles zelf doet, maar zij geeft duidelijke tools aan in je gevoel en waarneming waarmee je dan zelf kan sturen en loslaten, inzichten helder worden en/of jezelf vol laten lopen met een nieuwe intentie, die ze heel mooi verwoordt in positieve krachtgevende affirmaties.

Ik voel een eeuwen oude wijsheid door haar woorden en aanrakingen en bewegingen heen stromen die ik dan ook kan voelen en helder waarnemen. Tijdens maar ook na de behandeling ervaar ik een sterk gevoel van verbonden te zijn met de zuivere alwetende Bron van waaruit alles in een harmonie werkt en is. Daardoor voelde ik juiste rust en orde terugstromen in zowel mijn denken en emoties als mijn lichaam en de ruimte om mijn lichaam heen. En daarin verbond alles zich met elkaar en voelde ik me sterk en rustig.

Mijn angsten, spanningen en hoofdpijn zijn sterk afgenomen en het gevoel van “niet goed in elkaar zitten” is weg. Ik voel me weer stromen in 1 veld.”

De behandeling heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het onbestendige gevoel in mijn lichaam is
verdwenen, waardoor ik volledig kan ‘zijn’, in vertrouwen, in veiligheid en in vrijheid.

Jeannette, Therapeute

“Mijn eerste ervaring met Djoeke zal ik nooit vergeten. Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn vel zitten, maar kon niet verklaren waardoor dat werd veroorzaakt.

Het consult begon met een rustig gesprekje in een prettige omgeving. Djoeke stelde me op mijn gemak en was al snel in verbinding. Een korte analyse van mijn situatie volgde.

Tijdens de behandeling gingen we ver terug in de tijd. Daar zat nog een emotionele blokkade vanuit een leven vol dwang en weinig vrijheid. Deze blokkade, het ‘moeten’, speelde nu nog steeds een grote rol en ging me uiteindelijk opbreken.

Op een heel subtiele manier wist Djoeke mij door de blokkade te leiden. Bijna geruisloos voerde zij alle handelingen uit die nodig waren voor de healing. Ik was daardoor goed in staat om bij mijn gevoel te blijven.

De behandeling heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het onbestendige gevoel in mijn lichaam is verdwenen, waardoor ik volledig kan ‘zijn’, in vertrouwen, in veiligheid en in vrijheid.

Dankbaar!”