Paramedische consulten

In een paramedisch consult krijg je meer inzicht in jouw fysieke en mentale welzijn, je vitaliteit en je weerbaarheid vanuit een oosters en natuurgeneeskundig perspectief. We nemen eventuele klachten, uitdagingen, blokkades, ziektes, stress en trauma’s onder de loep, verkennen onderliggende oorzaken en bespreken je (natuurlijke) herstelmogelijkheden.

Eerste consult
Tijdens het eerste consult (intake) bespreken we je huidige situatie, klachten, leefpatronen, omgevingsfactoren, voedingsgewoontes en je voorgeschiedenis. Daarna stellen we met behulp van biofysische metingen* jouw energetische constitutie en vitaliteit vast. Aan de hand van de uitkomsten, maken we indien nodig samen een actie-/behandelplan op.

Vervolgconsult
Het herstellen van je balans is een proces dat over het algemeen tijd vraagt. Om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden, zijn vervolgconsulten vaak wenselijk. Afhankelijk van de aard van de klachten en het gekozen behandelpad, kan dat consult na enkele weken of maanden zijn.

* De biofysische metingen tijdens een consult geven geen medische diagnose, wel een complementaire paramedische visie. Ze pogen de reguliere geneeswijzen en behandelingen op geen enkele wijze te vervangen, wel aan te vullen. Bij medische en mentale klachten en problemen raad ik aan om eveneens een (huis)arts te raadplegen. Indien wenselijk werk ik graag met hem of haar samen.