Even voorstellen

Mijn naam is Djoeke Musch en ik ben opgeleid en werkzaam als lichaamsgericht-, energetisch- en systemisch alignmenttherapeut, (loopbaan)coach en trainer.

Met veel plezier help ik mensen om zichzelf te ontwikkelen, hun natuurlijke evenwicht te hervinden en weer lekker in hun vel te zitten. Dat doe ik met name door ze te laten zien en ervaren hoe ze meer in afstemming met en vanuit zichzelf, hun eigen lichaam, essentie en intrinsieke kwaliteiten kunnen leven. Daarnaast help ik ze om de daartoe blokkerende patronen, overtuigingen, stress, emoties, trauma’s, ziektes en eventuele andere beperkingen één voor één te transformeren. Bij mijn werkzaamheden maak ik gebruik van diverse assessment-, embodiment-, alignment- en empowermenttechnieken; praktische werkvormen en mijn aangeboren vaardigheid om helder waar te nemen.

Na zo’n 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het communicatie-, welzijns- en re-integratieveld, ben ik in 2006 begonnen met mijn eigen coachpraktijk en het geven en ontwikkelen van (communicatie-, relatie- en meditatie) trainingen in binnen en buitenland (m.n. Zuidelijk Afrika). Vanaf 2008 heb ik mijn praktijk stap voor stap verder uitgebreid met mijn alignment- en therapeutische werkzaamheden. Sinds 2019 geef ik naast mijn eigen praktijk ook les aan (beginnende) coaches, jobcoaches en loopbaanbegeleiders bij Combo Emonomy.

De tijd die ik niet in mijn praktijk of als trainer doorbreng ben ik veel te vinden in mijn atelier, in de natuur of op een dansvloer. Dit zijn voor mij belangrijke uitlaatkleppen en oplaadpunten, mede waardoor ik mij zelf ook in balans houd.