Ontwerp en creatie van illustraties,
animaties en (digitaal) lesmateriaal

Mijn ontdekking van alle mogelijkheden en kansen die recente ontwikkelingen in het online leren te bieden hebben aan organisaties, opleidingsinstituten en trainers wakkerde vrijwel direct een gepassioneerd vlammetje in mij aan. Niet alleen realiseerde ik mij onmiddellijk dat deze tak van diensten mij de mogelijkheid zou kunnen bieden om mijn hobbies meer met mijn werk te integreren, iets waar ik al langer naar streefde en een vorm waarnaar op zoek was, ook had ik het vermoeden dat ik er potentieel op termijn een geheel nieuwe tak van inkomsten mee aan zou kunnen gaan boren.

De daarop volgende periode, verdiepte ik mij in mijn vrije tijd vrijwel volledig in allerlei verschillende LMS-systemen en (Scorm-)software pakketten en maakte ik mij die eigen. Daarna begon ik eerst voor mijzelf en kort daarop ook voor enkele bedrijven, digitaal, interactief en geanimeerd lesmateriaal te maken.

Hoewel ik hierin ook nu zeker nog lerende ben, begint mijn inzet inmiddels echt zijn vruchten af te werpen en zijn de resultaten van mijn werkzaamheden op dit vlak ook inderdaad verdienstelijk geworden. Binnenkort zal er op deze site een portfolio te zien zijn van mijn creaties tot nu toe, waaruit hopelijk meer opdrachten volgen.

<– Terug naar hoofdpagina