Coaching

Ben jij toe aan een meer authentiek levenspad, maar weet je eigenlijk niet meer zo goed wie je zelf bent, wat je wilt, waar jij blij van wordt of wat je überhaupt voelt? Pieker je veel of heb je last van een veel te kritische innerlijke stem en wordt het tijd om je hoofd en hart wat meer met elkaar in balans te brengen?  Ben jij voortdurend aan het meebewegen en vindt je het lastig om je eigen grenzen aan te geven? Zou je wat meer eigen ruimte en aandacht voor jezelf goed kunnen gebruiken?

In mijn praktijk gaat het er bij coaching meestal om, dat ik een tijdje met je meeloop om jou te helpen om je eigen pad en vorm te vinden, om op jouw manier je uitdagingen het hoofd te bieden, om tegenslagen te kunnen incasseren en om gedrag, vaardigheden, leef- en werkomstandigheden te ontwikkelen die jou dienen.

We leven in een maatschappij die ons voortdurend vraagt om te veranderen, ons aan te passen aan situaties en omstandigheden en anders te worden dan we zelf zijn. Hier lopen velen van ons vroeg of laat op stuk. Tot in die mate dat ze eigenlijk niet meer weten wie ze zelf ook al weer waren.

Gelukkig hebben we allemaal een eigen wijze stem en vele kwaliteiten in ons zitten, maar daar moeten we onszelf, ons leven en onze omgeving soms wel weer op af (leren) stemmen. Ik wil je daar graag bij helpen, je uitnodigen om je eigen wijsheid te ontdekken en om je contact en relatie met jezelf te versterken.